Wat staat er op het programma

dinsdag 22 augustus 2023
basislab
BasisLab

BasisLab

Project Blue Jeans
Aanvullende informatie:

De hele maand augustus staat het BasisLab in teken van ”Project Blue Jeans”.
Hoe zit het met jouw jeans of spijkerjasje? Zit er een scheur in of vind je hem saai geworden? Kom dan in de maand augustus naar het BasisLab en pimp je jeans! Met onze plotter maak je de mooiste versieringen die erop gestreken worden. Met de borduurmachine borduur je de mooiste vormen en figuren in allerlei kleuren en met onze lasersnijder brand je allerlei figuren op de stof. Zo kunnen we laten zien dat je een gebruikt kledingstuk heel goed een 2e kans kunt geven. Beter voor je portemonnee en ook voor het milieu! Doe je mee? Tijdens onze BasisLabs in augustus is hier alle ruimte voor.

Jouw gepimpte creatie wordt vanaf Open Monumentendag op 9 september een maand lang tentoongesteld in de oude kerk in oud-Borne en maakt zo onderdeel uit van het kunstproject Borns Blauw. 

Heb jij altijd al eens met een 3D scanner of -printer willen werken? Een laser-, foamsnijder of snijplotter? Of ben je misschien meer geïnteresseerd in de borduur- of vacuümvormmachine? Geen probleem, wij hebben het allemaal in ons eigen BasisLab! Je kunt elke dinsdag kennis maken en iets leuks ontwerpen.

AANMELDEN
Het BasisLab is elke week op dinsdag geopend. Tijd 15:00 uur -16:30 uur. Iedereen kan zich aanmelden op de website. Er is plek voor 4 personen.

Zonder aanmelden ben je ook welkom, je kunt dan bekijken wat het basislab inhoudt.
Als er nog ruimte is, kun je alsnog meedoen met de activiteit. Zit het vol? Dan kun je je eventueel voor de volgende activiteit aanmelden.

BasisLab

Project Blue Jeans

Wanneer

dinsdag 22 augustus 2023

Aanvang

15:00 uur

Einde

16:30 uur

Kosten

Gratis

Zaal

Bibliotheek

Schrijf je in!

Inschrijven voor BasisLab

Project Blue Jeans