Wat staat er op het programma

dinsdag 07 maart 2023
basislab ,cursus & workshop
Maak je eigen sieraad

Maak je eigen sieraad

BasisLab - 3D-maand
Aanvullende informatie:

De maand maart hebben we als thema 3D in het Basislab. Vandaag maak je je eigen sieraad en in het programma Tinkercad kun je eerst een ontwerp maken en vervolgens kan hij in 3D geprint worden. De BasisLab-activiteiten vinden elke dinsdagmiddag plaats van 15.00 tot 16.30 uur en zijn bedoeld voor iedereen! Er kunnen maximaal vier personen meedoen, dus schrijf je je wel even in?

Over het BasisLab

Heb jij altijd al eens met een 3D scanner of -printer willen werken? Een laser-, foamsnijder of snijplotter? Of ben je misschien meer geïnteresseerd in de borduur- of vacuümvormmachine? Geen probleem, wij hebben het allemaal in ons eigen BasisLab!

Een hele maand lang wordt in een bepaald thema elke week met een bepaalde groep machines een leuke maakplaats-activiteit georganiseerd, waar je gratis aan kunt deelnemen! Op deze manier hopen we iedereen in de gemeente Borne kennis te laten maken met technologie en maakcultuur. Het maakt niet uit hoe oud je bent; iedereen is welkom om mee te doen.

AANMELDEN
Het BasisLab elke week op dinsdag geopend. Tijd 15:00 uur -16:30 uur. Iedereen kan zich dan voor een activiteit aanmelden op de website. Er is plek voor 4 personen.

Zonder aanmelden ben je ook welkom, je kunt dan bekijken wat het basislab inhoudt.
En je eventueel voor de volgende activiteit aanmelden. Als er nog ruimte is, kun je alsnog meedoen met de activiteit. Zit het vol? Dan kun je in elk geval bekijken wat het BasisLab inhoudt.

Maak je eigen sieraad

BasisLab - 3D-maand

Wanneer

dinsdag 07 maart 2023

Aanvang

15:00 uur

Einde

16:30 uur

Kosten

Gratis

Zaal

Bibliotheek

Schrijf je in!

Inschrijven voor Maak je eigen sieraad

BasisLab - 3D-maand

Cursist

Geboortedatum(Vereist)