Wat staat er op het programma

donderdag 01 juni 2023
podium
BEEKPARK SWINGT

BEEKPARK SWINGT

Eindconcert
Aanvullende informatie:

Het muziekproject ‘Beekpark Swingt’ wordt op donderdag 1 juni afgesloten met een eindconcert in het Openlucht Theater in Hertme. In het kader van ‘Meer Muziek in de Klas Borne’ is de Beekpark school de afgelopen periode met een muziekproject voor de hele school bezig geweest. De leerlingen van groep 1 t/m 8 hebben lessen gevolgd van Cladans, Bornse Harmonie en de Muziekschool.

Groepen 1 en 2 hebben danslessen gevolgd. Groep 3 heeft leren blokfluiten en groep 4 is gaan zingen.

Groep 5 en 6 vormen ‘Orkest in de Klas’. Onder leiding van meerdere vakdocenten hebben zij kennis gemaakt met de verschillende instrumenten van een orkest en hebben in zes weken tijd een zelfgekozen instrument geleerd.

Groep 7 heeft het ritmegevoel ontwikkeld met behulp van djembés en groep 8 is een samba percussie ensemble geworden.

Het muziekproject wordt op 1 juni afgesloten met een swingende uitvoering van alle groepen in het Openlucht Theater Hertme. De groepen 1 t/m 4 zullen van 17:45 – 18:30 uur hun kunsten vertonen en van 18:45 – 19:45 zijn de groepen 5 t/m 8 aan de beurt. We hopen hier te rekenen op veel ouder(s)/verzorger(s), broertjes/zusjes, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. De kinderen zijn in ieder geval al zeer enthousiast!

BEEKPARK SWINGT

Eindconcert

Wanneer

donderdag 01 juni 2023

Aanvang

17:45 uur

Einde

19:45 uur

Entree

Gratis

Zaal

Openlucht Theater Hertme

Tickets bestellen is niet mogelijk.