Wat staat er op het programma

woensdag 15 november 2023
film
Big Hero 6

Big Hero 6

KidsBios
Aanvullende informatie:

In het kader van de Week van de Mediawijsheid hebben wij deze lieve film voor onze jonge bezoekers geselecteerd. Het landelijke thema van deze week in 2023 is: respectvol met elkaar omgaan opdat de online wereld een fijne plek blijft voor iedereen.

Big Hero 6 is een komisch avontuur boordevol actie, die barst van de humor en emotie die zo kenmerkend is voor Walt Disney Animation Studios. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het wonderkind Hiro Hamada (Hiro, hero… snap je hem?) woont samen met zijn oudere broer Tadashi en tante in de fictieve stad San Fransokyo (een mix van Tokyo en San Francisco).  De veertienjarige Hiro houdt zich bezig met illegale robotgevechten, iets waar zijn broer, die studeert op San Fransokyo Tech,  het totaal niet mee eens is. Om hem te overtuigen dat hij met zijn talent ook nuttige dingen kan doen, neemt hij Hiro mee naar de universiteit om hem zijn laatste uitvinding te laten zien: Baymax , een knuffelbare robot die eruit ziet als een grote marshmallow en ziektes kan herkennen en behandelen. Hiro wil na het bezoekje ook dolgraag gaan studeren bij San Fransokyo Tech en doet er alles aan om een uitvinding te doen waardoor hij wordt toegelaten. Hij krijgt hierbij hulp van de vrienden van Tadashi, Fred, Go Go, Wasabi en Honey Lemon.

Wanneer de groep door een bizarre samenloop van omstandigheden in een gevaarlijk plot terechtkomt, moeten ze samen met de hulp van Baymax het beste uit zichzelf halen. Hiro probeert Baymax om te toveren tot een superheld die slechterikken een kopje kleiner maakt, wat  lastig blijkt te zijn omdat Baymax geprogrammeerd is als een zachte lieverd. Combineerd met de droge mechanische antwoorden die de robot geeft levert dit oprecht hilarische situaties op.

 

 

Big Hero 6

KidsBios

Wanneer

woensdag 15 november 2023

Aanvang

15:00 uur

Einde

16:30 uur

Entree

€ 4,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!