Wat staat er op het programma

zaterdag 27 januari 2024
event
Twentse Body Mind Spirit Markt

Twentse Body Mind Spirit Markt

Schrijf je in voor een standplaats op deze markt!
Aanvullende informatie:

Levenskunst, vitaliteit, zingeving, geluksgevoel, inspiratie, gezondheid, lichamelijk en geestelijk welbevinden, spiritualiteit: geef het maar een naam, we hebben het allemaal nodig en we zijn er allemaal op onze eigen manier mee bezig. Op deze Twentse Body Mind Spirit Markt kunnen bezoekers zich laten informeren en adviseren, men kan ervaren en beleven. De markt is toegankelijk voor iedereen met interesse in vitaliteit in de breedste zin van het woord.

Schrijf je in voor een standplaats op deze markt!
Ben jij een professional op het gebied van body, mind en spirit? Ben je werkzaam op het vlak van welzijn, bewustwording, vitaliteit, gezondheid, en leefstijl? Heb je zin om andere professionals op het gebied van bewustwording en welzijn te ontmoeten? Schrijf je dan in voor deelname aan de Twentse Body Mind Spirit Markt! Dit kan tot vrijdag 12 januari. 

Deelname kost €50,00 per standplaats. Hier zit een lekkere lunch voor één persoon bij inbegrepen: een belegd broodje & een kop soep (beide vegetarisch). De lunch wordt om 12.15 uur geserveerd. Je krijgt daarnaast nog twee consumptiebonnen voor koffie, thee of wat fris.

Tijdens de markt zorg jij als standhouder ervoor dat bezoekers een ervaring kunnen meemaken bij jou; je bepaalt zelf of dat gratis is of dat je hier een bedrag voor vraagt.

Extra gratis workshop
Tevens is er voor standhouders de mogelijkheid om gratis een workshop aan te bieden t.b.v. een parallelprogramma, daar zijn twee zalen voor beschikbaar. Een workshop duurt maximaal 45 minuten. De aanmeldingen voor de workshop gaan rechtstreeks via de docent. De organisatie zal een overzicht van workshops, lokaal en workshoptijden maken.

Op basis van alle aanmeldingen zal de organisatie een zo’n mooi mogelijke samenstelling van aanbieders maken, zodat variatie en diversiteit in het aanbod voor alle bezoekers gewaarborgd is. Bij veel aanbieders van eenzelfde product maakt de organisatie een keuze.

Verdere huishoudelijke mededelingen en afspraken

  • Standhouders krijgen een tafel in de foyer óf theaterzaal. De organisatie wijst de standplaatsen toe en probeert zoveel mogelijk rekening te houden met specifieke wensen.
  • Standhouders kleden de tafels zelf aan.
  • Banners zijn niet toegestaan; we willen de zichtlijnen en communicatie open en vrij houden, en voorkomen dat het een bannerpark wordt.
  • Achter elke standplaats staat 1 organisatie (2 organisaties per stand is niet mogelijk)
  • In de aanloop naar 27 januari toe, ontvangen alle standhouders een digitale flyer omtrent het evenement, om deze actief te verspreiden binnen het eigen netwerk. Samen bereiken we meer mensen!
  • Ongeveer een week voor de markt vindt er een voorbereidende, informatieve bijeenkomst plaats voor standhouders in Kulturhus Borne om de kracht van de gezamenlijkheid te activeren.
  • Zodra je te horen hebt gekregen dat je mee kunt doen met de markt, ontvang je van ons een factuur voor het verschuldigde bedrag.

Twentse Body Mind Spirit Markt

Schrijf je in voor een standplaats op deze markt!

Wanneer

zaterdag 27 januari 2024

Aanvang

13:00 uur

Einde

17:00 uur

Kosten

€ 50,00

Zaal

Noaberhood - Foyer & Theaterzaal Geluksfabriek

Schrijf je in!

Inschrijven voor Twentse Body Mind Spirit Markt

Schrijf je in voor een standplaats op deze markt!