Wat staat er op het programma

zaterdag 09 april 2022
literair
Boekenweek: Eerste Liefde

Boekenweek: Eerste Liefde

Blind date en dansfeest!
Aanvullende informatie:

De 87ste Boekenweek (9 t/m 18 april) is een ode aan de eerste liefde. Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften en onzekerheden openbaart zich. Om woorden te geven aan dat warme gevoel wenden we ons telkens weer tot dichters en schrijvers.

Activiteiten

  • Op zaterdag 9 april trappen we de Boekenweek met het thema “Eerste liefde” af met een dansfeest ‘’50years of Rock ‘n Roll History, Creedence Clearwater Revival”.
    Dus kom met je (eerste) liefde en beleef een fantastische avond!
    𝗘𝗻 𝗵𝗼𝗲 𝗹𝗲𝘂𝗸! Kom je op de brommer, dan krijg je een consumptie extra! We sluiten de avond af met een patatje.
    Meer informatie en ticketverkoop

 

  • In de Bieb kun je op Blind Date met een boek!
    Kom tijdens de Boekenweek (9 t/m 18 april) naar de bibliotheek Borne en ga op date met boeken die je niet kent. Op een thematafel liggen mooie ingepakte boeken met slechts enkele aanwijzingen over de inhoud van het boek. Leen een boek en laat je verrassen!

Arthur Japin schrijft mooiste liefdeszin van Nederland

‘Dit is het enige wat telt, lieverd, dat iemand meer in je ziet dan je wist dat er te zien was’ – Uit de roman Een schitterend gebrek

De mooiste liefdeszin van Nederland is geschreven door Arthur Japin. Dat is op 4 april 2022 bekendgemaakt in NOS Met het Oog op Morgen en blijkt uit een peiling van Stichting CPNB in de aanloop naar de Boekenweek die aankomende zaterdag begint. Eerste liefde is het thema van deze 87ste Boekenweek. Japin is door het Nederlandse publiek als winnaar verkozen met ‘Dit is het enige wat telt, lieverd, dat iemand meer in je ziet dan je wist dat er te zien was’ uit zijn roman Een schitterend gebrek, die later dit jaar verfilmd wordt door Michiel van Erp.

LEES ALLES OVER DE BOEKENWEEK

 

Boekenweek: Eerste Liefde

Blind date en dansfeest!

Wanneer

zaterdag 09 april 2022

Aanvang

uur

Zaal

Tickets bestellen is niet mogelijk.