Wat staat er op het programma

maandag 25 september 2023
event
Bordspelcafé Borne

Bordspelcafé Borne

Aanvullende informatie:

‘t Kulturhus en Wijkracht Borne, partners van het Sociaal Hus, trakteren voorafgaand aan het Bordspelcafé op maandag 25 september op een gratis lunch!

Het is de Week van Ontmoeting: Kom Erbij! Deze week stimuleert het aangaan van nieuwe contacten. En daarom trakteert Wijkracht je graag op een lunch voorafgaand aan het Bordspelcafé. Tijdens het Bordspelcafé kun je in een ongedwongen sfeer een leuk spel spelen. Meld je, je even aan? Dan weten wij op hoeveel personen wij mogen rekenen met de lunch. Aanmelden kan tot maandag 25 september 8:00 uur.

Het bordspelcafé
Een kast vol spellen en niemand in de buurt om aan te schuiven? Benieuwd naar eens wat anders dan Mens-erger-je-niet en Monopoly?

Iedere laatste maandagmiddag (13.30 uur) en iedere laatste woensdagavond (19.30 uur) van de maand is er het Bordspelcafé, waar je in een ongedwongen sfeer een leuk spel kunt spelen. Te denken valt aan spellen als Wingspan, Catan, Clever, 30 seconds, enzovoorts. De keuze is reuze! De verwachting is dat de doelgroep op de woensdagavond wat jonger uitvalt dan die op de maandagmiddag.

Neem een spel mee dat je graag speelt, laat je verrassen door nieuwe titels en maak je op voor een gezellige avond. Meld je van tevoren wel even aan, zodat we weten waar we op kunnen rekenen.

Entree: €3,00, met de pin op de middag zelf te betalen. Inclusief kop thee of koffie.
Tijd: 13.30 uur
Zaal: Sterrenstof

Bordspelcafé Borne

Wanneer

maandag 25 september 2023

Aanvang

13:30 uur

Kosten

€ 3,00

Zaal

Sterrenstof

Schrijf je in!

Inschrijven voor Bordspelcafé Borne

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over nieuwe data van het Bordspelcafé(Vereist)
Je kunt je te allen tijde afmelden voor deze service.