Wat staat er op het programma

donderdag 25 mei 2023
event
Bornse Dromen Dagen

Bornse Dromen Dagen

Festival
Aanvullende informatie:

Hoe ziet het Borne van jouw dromen eruit? Laat het weten tijdens het Bornse Dromen Dagen Festival!  

Donderdag 25 mei staat het Kulturhus in het teken van jouw dromen. Als inwoner van gemeente Borne word je uitgenodigd om te dromen over hoe jouw ideale Borne eruit moet zien. Uiteraard vind je Kulturhus Borne ook tijdens dit festival. Laat ons weten wat jouw droom is! Voor op het podium, voor wat je hier zelf zou willen organiseren of iets, wat jij, samen met ons, graag voor de samenleving zou willen doen. Of met andere woorden: waar droom jij van in, op, onder, achter, voor, binnen, bij, naast of buiten bij Kulturhus?

Over de Bornse Dromen Dagen
De Bornse Dromen Dagen zijn in het leven geroepen om jou, als inwoner van gemeente Borne, uit te nodigen om te dromen over hoe jouw ideale Borne eruit moet zien. In maart 2023 heeft De Eerste Kamer namelijk ingestemd: vanaf 1 januari 2024 moet de Omgevingswet in werking treden. De nieuwe wet moet zorgen voor een samenhang in de aanpak van leefomgeving, ruimte voor lokaal maatwerk en betere én snellere besluitvorming.

Daarom is er een start gemaakt met de Omgevingsvisie. Daarbij is de input van de inwoners van Borne hard nodig. De inbreng, unieke ideeën en aandachtspunten geven de beleidsmedewerkers denkrichting & focus. Daarom de vraag: hoe ziet het Borne van jouw dromen eruit?

Bornse Dromen Dagen

Festival

Wanneer

donderdag 25 mei 2023

Aanvang

16:00 uur

Einde

21:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal & Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.