Wat staat er op het programma

woensdag 18 januari 2023
overig
Coronavaccinatie

Coronavaccinatie

Zonder afspraak
Aanvullende informatie:

GGD Twente organiseert op woensdag 18 januari van 10.00 tot 16.00 uur een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in het Kulturhus. De tijdelijke locatie is bedoeld voor inwoners uit de directe omgeving die een basisprik of herhaalprik tegen corona willen halen. Er is vrije inloop, dus je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

 Laagdrempelig
Samen met gemeenten in onze regio kijken we waar kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de kans om zich te laten vaccineren tegen corona.

Waarom een herhaalprik
In het najaar en in de winter kan het coronavirus opleven. Met een herhaalprik kunnen mensen de bescherming tegen het virus weer op peil brengen. De vernieuwde vaccins beschermen tegen meer varianten van het virus, waaronder de omikronvariant. Hoe meer inwoners de coronaprik halen, hoe beter een opleving van het coronavirus kan worden afgeremd. Zo voorkomen we samen dat de zorg het te druk krijgt. En helpen we met elkaar bedrijven, winkels en sportscholen open te houden.

Basisprik ook beschikbaar
Inwoners die nog een 1e of 2e basisprik willen, kunnen ook zonder afspraak op deze locatie terecht. Voor een coronaprik met het Janssen-vaccin dient telefonisch een afspraak gemaakt te worden op de vaste locatie in Enschede. Dit kan via 0800-1295.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.ggdtwente.nl/corona.

 

Coronavaccinatie

Zonder afspraak

Wanneer

woensdag 18 januari 2023

Aanvang

10:00 uur

Einde

16:00 uur

Entree

€ Vrije inloop, geen afspraak nodig

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Tickets bestellen is niet mogelijk.