Wat staat er op het programma

woensdag 01 februari 2023
cursus & workshop
Cursus Peuters met Pit (3 avonden)

Cursus Peuters met Pit (3 avonden)

Loes adviseert ouders
Aanvullende informatie:

‘Loes adviseert ouders’ en deze keer over peuters met pit!

De peuterperiode is voor jou en je peuter een intensieve periode. Je kind verandert enorm. Dit vraagt van jou dat je continu aansluit op de fase waarin je peuter op dat moment zit. Aan de ene kant heeft je peuter veel bescherming nodig. Aan de andere kant wil hij of zij steeds meer zelf doen en gaat op zoek naar grenzen.

Van jou vraagt dit dat je je kunt inleven in wat je peuter nodig heeft. Dat gaat eigenlijk heel vaak vanzelf goed. Toch vinden veel ouders het lastig om met een pittige peuter om te gaan.

In de cursus gaan we dieper in op peutergedrag en de ontwikkeling die je peuter doormaakt. We bekijken hoe je de band met je peuter kan versterken, hoe je de ontwikkeling kunt stimuleren en hoe je op een positieve manier kunt omgaan met pittig peutergedrag.

Bijeenkomst 1 : Ontwikkeling van je peuter en de band versterken
Bijeenkomst 2:  Peuteremoties en ontwikkeling stimuleren
Bijeenkomst 3:  Peutervaardigheden en pittig peutergedrag

Wil je meedoen aan deze  cursus? Dat kan; wij verwachten van jou dat je alle bijeenkomsten meedoet en dat je thuis aan de slag gaat met oefenopdrachten. Tijdens deze cursus kijken we terug naar de opdrachten. Er wordt informatie gegeven en je kunt ervaringen delen.

Deze cursus is geschikt voor ouders en verzorgers van peuters in de leeftijd van 1-4 jaar en bestaat uit drie online groepsbijeenkomsten van twee uur.

Aanmelden kan via hier. Let op! Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur na aanmelding, kijk dan in de ‘spam’ box.

Data: 1, 8 en 15 februari
Prijs: Gratis, wel even aanmelden via hier.

Cursus Peuters met Pit (3 avonden)

Loes adviseert ouders

Wanneer

woensdag 01 februari 2023

Aanvang

19:30 uur

Einde

21:30 uur

Entree

Gratis

Zaal

De Twent

Tickets bestellen is niet mogelijk.