Wat staat er op het programma

zondag 12 februari 2023
podium
Dansen Op De Vulkaan

Dansen Op De Vulkaan

Een meeslepend musicalconcert
Aanvullende informatie:

Een meeslepend musicalconcert

Vijftien zangers nemen je, samen met een 10-koppige band, mee tijdens een sfeervol theaterconcert op een reis door de veelzijdige wereld van de musical! Van heerlijke hoogtepunten uit onbetwiste klassiekers gaan we via prachtige Disneymusicals en Nederlandstalige werken naar modern en misschien minder bekend, maar verrassend mooi repertoire. Grote ensemblenummers worden afgewisseld met intieme songs die op een bijzondere manier gebracht worden.

De uitvoerenden zijn ambitieuze en getalenteerde musicalzangers uit de regio Twente en de regio Zwolle. De zangers hebben zich allemaal bewezen als (gast)solisten in hoofdrollen in producties door heel Overijssel en ver daarbuiten, maar ze hebben hun basis in de regio Zwolle of Twente. Meer dan de helft van hen heeft een landelijke Amateur Musical Award gewonnen of is ervoor genomineerd geweest.

Het is het eerste concert van een voor Overijssel nieuw concept, dat gericht is op het verbinden van ambitieuze en getalenteerde amateurmusicalbeoefenaars uit verschillende steden – te beginnen bij de regio Zwolle en de diverse steden in de regio Twente.

Dansen Op De Vulkaan

Een meeslepend musicalconcert

Wanneer

zondag 12 februari 2023

Aanvang

14:30 uur

Einde

16:30 uur

Entree

€ 17,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!