Wat staat er op het programma

donderdag 22 juni 2023
event
De Regie Zelf in Handen Houden

De Regie Zelf in Handen Houden

Presentatie Kuhlmann Westerhof & de Kok Notarissen
Aanvullende informatie:

Het kan jou ook gebeuren: op een bepaald moment in je leven kun je niet meer zelf je eigen beslissingen nemen. Daar kan een heel proces aan voorafgaan, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer. Maar het kan ook plotseling gebeuren, bijvoorbeeld als je een ernstig ongeluk krijgt. Wie kan dan je wensen op medisch gebied kenbaar maken aan de behandelend arts? Hoe en door wie wordt je vermogen beheerd? Wie mag er beslissen wat er met je woning gebeurd? Dit zijn allemaal vragen waarop je misschien niet meteen een antwoord hebt.

Daarom zal notaris Nienke Westerhof van Kuhlmann Westerhof & de Kok Notarissen uit Borne op donderdagavond 22 juni om 19.00 uur op deze materie in gaan. Tijdens deze avond zal er ook stilgestaan worden bij onderwerpen als: hoe en waarvoor maak ik een testament, wat is een levenstestament en hoe voorkom ik dat ik teveel erfbelasting en/of hoge zorgkosten moet betalen als ik naar een verzorgingstehuis ga?

De lezing begint om 19.15 uur en zal tot ongeveer 21.15 uur duren; inclusief een pauze waarbij ze voor een hapje en drankje zorgen.

Wil je aanwezig zijn bij de lezing? Aanmelden of meer informatie opvragen kan via de website janninkhofste.nl/evenement. Meer informatie Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Entree: Gratis
Tijd: 19.00 uur
Aanmelden via: janninkhofste.nl/evenement

De Regie Zelf in Handen Houden

Presentatie Kuhlmann Westerhof & de Kok Notarissen

Wanneer

donderdag 22 juni 2023

Aanvang

19:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Tickets bestellen is niet mogelijk.