Wat staat er op het programma

vrijdag 17 juni 2022
event
De Vrijdag Verlossing

De Vrijdag Verlossing

Bierbrouwerij Borne editie
Aanvullende informatie:

De Vrijdag Verlossing*: Dé vrijdagmiddagborrel van Borne en hét evenement dat je niet wilt missen! Elke editie staat in het teken van een lokale brouwer of wijnboer uit de regio.

In deze editie staat Bierbrouwerij Borne centraal! Met, zoals de brouwer zelf zegt, ‘bier met karakter’. Deze kleine, lokale brouwerij is uitgegroeid tot een middelgrote Brouwer met een hoofdletter B. Met verkooppunten in de hele regio, waaronder slijterijen, streekwinkels, supermarkten en horeca, rijzen ze de pan uit. Bierbrouwerij Borne wil ook in de toekomst het hele proces in eigen hand houden. Ons prima, zolang ze deze Vrijdag Verlossing de handen maar vrij hebben om hun overheerlijke, met regionale grondstoffen gemaakte, bieren aan ons te schenken.

Tijdens deze Bierbrouwerij Borne staan de volgende bieren in de spotlights en laat je vertellen: ze verdienen die spotlight!

Spanjaard blond met een vleugje sinaasappelschil 

Laat de zomerse temperaturen maar komen, want de Spanjaard Blond is zo verfrissend dat je anders staat te rillen! Uitermate geschikt voor in de lente en zomer. Uitermate geschikt voor 17 juni tijdens De Vrijdag Verlossing.

Spanjaard donker met tonen van gebrande mout 

Een Dunkelweizen; wie kent het niet?! De Spanjaard donker is een lekkere doordrinkbare Dunkelweizen met een subtiel randje door de geroosterde mout.

Boris Bier 

Kun je het nog Bornser krijgen? Wij denken van niet! Boris Bier is stoer bier en is vooral een heel smaakvol abdijbier met een twist van een Braziliaanse espresso.

Dorset blond

Een licht fruitig blondje. Klinkt heerlijk! Spanjaard Dorset is een blond Ale bier, fris, fruitig en licht hoppig.

En ter ere van het vijfjarig lustrum: LustRum! 

Een smaakvol donker bier dat behalve geroosterde mout ook een hint van jeneverbes en paradijszaad heeft, én dat speciaal voor het jubileum ter plekke wordt ‘infused’ met een heerlijke bruine spicy rum. Barrel aged, maar dan zonder vat en niet gerijpt. Een heerlijk mix met een fijne afdronk. Dat wordt genieten! Lust u rum? lustRum!

Ziet dat er nou niet goed uit?! Eén van elk proeven dan maar. Hoe dan ook: het zal reuze lekker smaken. En gezellig worden. Ook dat nog.

Entree is gratis, we starten om 16.00 uur. Je mag ook later komen. Dan vinden we het nog steeds even leuk dat je komt.

De Vrijdag Verlossing

Bierbrouwerij Borne editie

Wanneer

vrijdag 17 juni 2022

Aanvang

16:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.