Wat staat er op het programma

vrijdag 20 mei 2022
event
De Vrijdag Verlossing

De Vrijdag Verlossing

Aanvullende informatie:

De Vrijdag Verlossing*: Dé vrijdagmiddagborrel van Borne en hét evenement dat je niet wilt missen! Elke editie staat in het teken van een lokale brouwer of wijnboer uit de regio. Deze eerste editie wordt afgetrapt door Karelsk! Het is meteen de releaseparty, dus wil je de eerste zijn die het biertje aan de lippen zit, laat rollen over de tong en nagenietend zegt: ‘Goh, dat smaakt Grotesk’; zorg dan dat je erbij bent!

Release Karelsk HopHop

Een nieuw Borns Biermerk genaamd Karelsk gaat hun nieuwe HopHop bier lanceren op unieke wijze: tijdens een vrijmibo voor heel Borne. De Vrijdag Verlossing op 20 mei is naast een beer-release ook gewoon een hele gezellige borrel. Wie o wie komt proeven?

Karelsk, een nieuw bier uit Borne komt met de volgende woorden:

Ach vroeger, toen de bierkratten nog van hout waren… toen iedereen nog luid ‘hoppaaa’ joelde als iemand een boertje liet. Vroeger toen bier nog smaak had en kriek niets meer was dan een voorwerp om de zware tanks vol ondergistend bier mee op te tillen. Vroeger, toen op vrijdag ruiters & ridders nog in de kroeg hingen om hun zuurverdiende aalmoezen er in één avond door heen te jakkeren.

Dát, generatie X, Y, Z en millenials: dat waren de dagen. Al dat bocht wat vandaag de dag niet te zoep’n is, moet snel plaats maken voor écht bier, bier dat smaakt naar vroeger. Vroeger… vroeger was alles beter.

Eerste editie

Daarom komen we op 20 mei eindelijk met iets fatsoenlijks te zoep’n tijdens de allereerste Vrijdag Verlossing* in het Kulturhus. Dit zijn dingen waarvan je zegt: had ik bij moeten zijn. Rond de klok van 16 honderd uur, 20 mei, The Grand Release van HopHop. Die große Veröffentlichung. Een gender reveal party, maar dan eigenlijk helemaal anders. Genoteerd? Helemaal dope gast, zien we je dan.

*𝗗𝗲 𝗩𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝗩𝗲𝗿𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴 – tijdens deze enige echte vrijmibo van Borne verlos je je van je werk, je huishouden, je taken en drink je samen met vrienden & collega’s. Even helemaal los. Proost je op het leven en geniet je van een goed glas bier. Of droge wijn met zo’n zure nasmaak. Wat jij wil.

De Vrijdag Verlossing

Wanneer

vrijdag 20 mei 2022

Aanvang

16:00 uur

Einde

19:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.