Wat staat er op het programma

donderdag 05 mei 2022
event
Groot Borns Vrijheidskoor

Doe mee!
Aanvullende informatie:

Het Borns Kleinkoor viert 77 jaar vrijheid met een groots zangfestijn op het plein voor het Kulturhus! We roepen iedereen op van binnen en buiten Borne om naar het Kulturhus te komen en zich te verenigen tot één ‘Groot Borns Vrijheidskoor’! Samen zingen we liederen van en voor ‘Vrijheid, Vrede en Verbinding’. Omdat vrijheid en vrede niet vanzelfsprekend zijn, zoals de situatie in Oekraïne ons ook weer leert. Het wordt een fantastische avond waarin we onze vrijheid vieren en gedenken met gedeelde vrolijkheid en uitbundige zang. De emoties verbinden en dat neem je mee naar huis. Ook prachtig om kinderen aan deel te laten nemen.

Het evenement heeft de vorm van een een Sing-in met liederen die de meeste mensen wel kennen en zo kunnen meezingen. Zo wordt bijvoorbeeld het welbekende lied ‘We ‘ll meet again’ gezongen en ‘We shall overcome’. Ten minste negen koren werken mee; zij treden niet op, maar geven ‘body’ aan de samenzang. Een hoogtepunt in het programma is het zeer succesvolle toekomstgerichte droomlied ‘One day” van Matisyahu.

Op zaterdagmorgen 23 april vindt voor de koren om 9.45 uur en om 11.15 uur een laatste gezamenlijke repetitie plaats in de Stefanshof. Individuele zangers zijn ook van harte welkom.

Op 5 mei is ieder welkom vanaf 19.00 uur; dan start het inzingen. Het zangprogramma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 20.30 uur. Het geheel staat onder leiding van de Bornse dirigent Bram van der Beek. De eveneens Bornse pianist Jos Beunders verzorgt de muzikale begeleiding op de piano. Bij slecht weer biedt het Kulturhus onderdak. Het parkeerplein zal verder getooid zijn met vlaggen en zo veel mogelijk vrij van auto’s.

Het Borns Kleinkoor organiseert dit evenement ter gelegenheid van de viering van zijn 80-jarig bestaan. ‘Je samen verbinden in zang en muziek en daarvan genieten’ is kernwaarde van het koor.

Voor actuele informatie: www.bornskleinkoor.nl

Groot Borns Vrijheidskoor

Doe mee!

donderdag 05 mei 2022

Aanvang

Einde

Tickets bestellen is niet mogelijk.