Wat staat er op het programma

maandag 21 november 2022
raad & daad
Energieloket Borne

Energieloket Borne

Voor vragen over energiebesparing en verduurzaming
Aanvullende informatie:

Nieuw: Energieloket in het Kulturhus

Wil je meer informatie over energiebesparing of het verduurzamen van je woning? Dan kun je nu twee keer per week terecht bij het Energieloket Borne in het Kulturhus achterin de bibliotheek aan de Raad & Daad tafel. Energiecoach Bart en zijn collega’s staan klaar om je te helpen met het besparen van energie en energiekosten of geven je advies om je woning te verduurzamen.

Spreekuur
Het inloopspreekuur voor het Energieloket is elke maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur. Je hoeft geen een afspraak te maken en de koffie staat altijd klaar. Je kunt Bart en de andere energiecoaches ook bellen, voor een afspraak bij je thuis. Of voor een andere vraag. Bart is bereikbaar via 06 425 425 95. Mailen kan ook via energieloket@duurzameinitiatievenborne.nl. Geen gehoor? Binnen 24 uur word je teruggebeld of krijgt je reactie.

Meer weten?

Waar kan ik beginnen met isoleren? Gaat mijn energierekening stijgen? Moet ik een warmtepomp? Op https://www.energievanborne.nl/ staat heel veel informatie over hoe je zelf energie en geld kunt besparen, maar ook over hoe we in Borne aardgasvrij kunnen worden. Kijk hier dus gerust eens rond.

Op de foto: de energiecoaches.

Energieloket Borne

Voor vragen over energiebesparing en verduurzaming

Wanneer

maandag 21 november 2022

Aanvang

09:30 uur

Einde

11:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Bla Bla balie in de bibliotheek

Tickets bestellen is niet mogelijk.