Wat staat er op het programma

zaterdag 13 april 2024
podium
Finalistentour 2024

Finalistentour 2024

Leids Cabaret Festival
Aanvullende informatie:

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken van maart tot juni ’24 het land in met de Finalistentour. Met een juryprijs, publieksprijs óf studentenprijs op zak doen zij de finaleavond dubbel en dwars over. Zonder stress en blinde paniek deze keer, maar met extra veel plezier! 
 
Ontdek de nieuwe lichting cabaretiers tijdens de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival. Welke aanstormende talenten je die avond te zien krijgt, en wat ze spelen is nog niet bekend, maar bereid je voor op een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret, fysieke slapstickvoorstellingen – en alles daar omheen en tussen. Overgoten met een groot gevoel voor humor.  

Eerdere talenten

Wist je dat veel jonge talenten van vroeger inmiddels graag geziene ‘oude rotten’ in het vak zijn? Denk aan: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Micha Wertheim, Tim Fransen, Katinka Polderman. En van de jongere generatie: Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan, Martijn Kardol. Niet de minsten!  

Entree: €17,50, inclusief pauzedrankje
Tijd: 20.30 uur

Finalistentour 2024

Leids Cabaret Festival

Wanneer

zaterdag 13 april 2024

Aanvang

20:30 uur

Einde

22:30 uur

Entree

€ 17,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!