Wat staat er op het programma

donderdag 23 maart 2023
event
Lezing Frank Doorhof

Lezing Frank Doorhof

Fotoclub Borne
Aanvullende informatie:

Fotoclub Borne bestaat 40 jaar en dat moet natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Dit jaar worden dan ook een aantal bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals presentaties door bekende fotografen, workshops, een wedstrijd voor inwoners van Borne en een grote expositie.

Donderdag 23 maart 2023 presenteert de internationaal bekende fashion en celebrity fotograaf Frank Doorhof een interactieve live shoot met model en speedlights.

Over Frank Doorhof
Fotograaf Frank Doorhof staat bekend om zijn gebruik van kleur en sfeer in zijn foto’s. Wekelijks geeft hij workshops modelfotografie in zijn studio in Emmeloord en op unieke locaties in binnen- en buitenland. Hij werkt met studio flitsers, speedlights en LED.

Als je weet hoe licht werkt, kun je het meten en sturen en dat gaat Frank je laten zien in deze interactieve live shoot met model en speedlights.  Model is Nadine, die ook erg creatief met styling is, dus spectaculair wordt het zeker!

Info
De avond begint om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 u) en vindt plaats in de Theaterzaal van het Kulturhus Borne.

Toegang is voor leden van Afdeling Twente van de Fotobond gratis, overige belangstellenden € 7,50. Zowel leden als overige belangstellenden dienen zich vooraf individueel aan te melden op www.fotoclub-borne.nl.

Tijd: 20.00 uur
Entree: Leden Afdeling Twente van de Fotobond gratis/ belangstellenden €7,50
Let op: kaartverkoop gaat niet via Kulturhus Borne. Neem bij vragen contact op met Fotoclub Borne via www.fotoclub-borne.nl

© Foto Frank Doorhof 

Lezing Frank Doorhof

Fotoclub Borne

Wanneer

donderdag 23 maart 2023

Aanvang

20:00 uur

Entree

€ 7,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Tickets bestellen is niet mogelijk.