Wat staat er op het programma

woensdag 18 oktober 2023
cursus & workshop ,literair
JobOn training:

JobOn training:

Persoonlijke ontwikkeling
Aanvullende informatie:

Deze sessie staat in het teken van het bevorderen van groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. De meet-up biedt een stimulerende omgeving waarin deelnemers kunnen netwerken, ideeën kunnen uitwisselen en geïnspireerd kunnen worden door anderen die zich inzetten voor levenslang leren.

Wat gaan we doen?
Deze sessie staat in het teken van het bevorderen van groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. De meet-up biedt een stimulerende omgeving waarin deelnemers kunnen netwerken, ideeën kunnen uitwisselen en geïnspireerd kunnen worden door anderen die zich inzetten voor levenslang leren. Je leert over het belang van flexibiliteit en nieuwsgierigheid, het stellen van doelen en het creëren van een groei mindset.

Trainer & NOBCO coach Josee Blanken werkt al ruim 25 jaar vanuit diverse functies met en voor mensen en organisaties aan persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Zij is betrokken en staat voor een wereld waarin iedereen mee kan doen en werk doet wat past bij haar/zijn talent, vaardigheden en drijfveren.

Stappen zetten in jouw loopbaan?
Een groot aantal bibliotheken in Overijssel & Gelderland biedt in samenwerking met Stichting JobOn een compleet najaar programma aan, exclusief voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan in Oost-Nederland. Het aanbod vindt wekelijks plaats in de periode van 13 september t/m 24 november 2023.

We bieden je een aanbod van 11 online workshops, inspiratiesessies en spreekuren en 1 live workshop in de bibliotheek. Alle activiteiten zijn interactief, duren maximaal 2 uur en worden begeleid door enthousiaste sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn.

Ontwikkel jezelf en meld je aan, deelnemen is kosteloos!

AANMELDEN

JobOn training:

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer

woensdag 18 oktober 2023

Aanvang

10:00 uur

Einde

12:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.