Wat staat er op het programma

woensdag 15 november 2023
cursus & workshop ,literair
JobOn training:

JobOn training:

Samen aan de slag: werkgeluk
Aanvullende informatie:

Tijdens deze workshop onderzoek je hoe jij je in een bepaalde loopbaansituatie meer kunt richten op geluk. Bijvoorbeeld in je huidige werk, in je zoektocht naar nieuw werk of in een sollicitatiegesprek.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop onderzoek je hoe jij je in een bepaalde loopbaansituatie meer kunt richten op geluk. Bijvoorbeeld in je huidige werk, in je zoektocht naar nieuw werk of in een sollicitatiegesprek. Samen gaan we aan de slag om nieuwe manieren te ontdekken om naar je eigen situatie te kijken, erover te denken en ermee aan de slag te gaan. Zo kom je er op een speelse manier en meer ‘out of the box’ achter hoe je meer Werkgeluk kunt gaan ervaren.

Talentmanager Lotte Langevoort weet hoe belangrijk het is om blij te zijn met wat je doet. Ze helpt dagelijks mensen om het beste uit zichzelf te halen en te groeien.

Stappen zetten in jouw loopbaan?
Een groot aantal bibliotheken in Overijssel & Gelderland biedt in samenwerking met Stichting JobOn een compleet najaar programma aan, exclusief voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan in Oost-Nederland. Het aanbod vindt wekelijks plaats in de periode van 13 september t/m 24 november 2023.

We bieden je een aanbod van 11 online workshops, inspiratiesessies en spreekuren en 1 live workshop in de bibliotheek. Alle activiteiten zijn interactief, duren maximaal 2 uur en worden begeleid door enthousiaste sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn.

Ontwikkel jezelf en meld je aan, deelnemen is kosteloos!

AANMELDEN

JobOn training:

Samen aan de slag: werkgeluk

Wanneer

woensdag 15 november 2023

Aanvang

10:00 uur

Einde

12:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.