Wat staat er op het programma

vrijdag 29 oktober 2021
cursus & workshop
JobOn training: Jouw top CV

Online evenement
Aanvullende informatie:

Jouw CV is vast in grote lijnen klaar. Maar bekijk jij hem elke keer weer kritisch en pas jij hem op elke vacature aan? Want zo is de kans groter dat jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens deze online training leer je hoe je jouw basis CV simpel kunt aanpassen aan een vacature.

Wat gaan we doen?

We beginnen deze online training met een kennismaking. Daarna bespreken we de belangrijkste onderdelen van het CV en geven we tips over indeling, lay-out en inhoud. Door naar vacatures te kijken en de gevraagde vaardigheden te benoemen ontdek je hoe je dit kunt aanpassen in jouw eigen CV.

Tijdens de training werken alle deelnemers samen en helpen elkaar de CV voor iedere vacature op maat te maken. Je ontmoet zo gelijk andere werkzoekenden uit de regio Twente en kunt direct je lokale netwerk vergroten.

Let op: neem je meest recente CV mee!

Aanmelden en kosten

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand link of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

AANMELDEN

JobOn training: Jouw top CV

Online evenement

vrijdag 29 oktober 2021

Aanvang

Einde

Tickets bestellen is niet mogelijk.