Wat staat er op het programma

vrijdag 26 november 2021
cursus & workshop
JobOn training: Kom in actie en bereik je doel

Online evenement
Aanvullende informatie:

Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online training aan de slag gaan. Door te weten wat je níet wilt, maar zeker ook wat je wél wilt, kom je stapje voor stapje dichter bij dat ene doel: die baan die uitstekend bij je past.

WAT GAAN WE DOEN?

Na de kennismaking beginnen we met het invullen van een persoonlijk canvas. Aan de hand van individuele en gezamenlijke opdrachten maak je een persoonlijk actieplan waarmee jij jouw doel kunt bereiken. Ook krijg je inzicht in welke belemmeringen je ervaart en wat je tegenhoudt om in actie te komen om ze te overwinnen.

We werken samen en helpen elkaar om doelen en actieplannen helder te krijgen. Je ontmoet gelijk andere werkzoekenden in de regio Twente en kunt zo direct jouw lokale netwerk vergroten.

AANMELDEN EN KOSTEN

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via DEZE link  of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

JobOn training: Kom in actie en bereik je doel

Online evenement

vrijdag 26 november 2021

Aanvang

Einde

Tickets bestellen is niet mogelijk.