Wat staat er op het programma

woensdag 11 oktober 2023
cursus & workshop ,literair
JobOn training:

JobOn training:

Inzicht in je talenten
Aanvullende informatie:

Weet jij wat jouw talenten zijn?
Vaak heb je wel een idee van waar je goed in bent. Maar het kan best lastig zijn dit te verwoorden in een sollicitatiebrief of -gesprek. Tijdens deze workshop ontdek je wat je talenten zijn en hoe je deze sterk kunt verwoorden om die ene baan te bereiken.

Wat gaan we doen?
Weet jij wat jouw talenten zijn? Vaak heb je wel een idee van waar je goed in bent. Maar het kan best lastig zijn dit te verwoorden in een sollicitatiebrief of -gesprek. Tijdens deze workshop ontdek je wat je talenten zijn en hoe je deze sterk kunt verwoorden om die ene baan te bereiken.

Coach Nathalie Sulman begeleidt je tijdens deze online workshop stap voor stap.

Stappen zetten in jouw loopbaan?
Een groot aantal bibliotheken in Overijssel & Gelderland biedt in samenwerking met Stichting JobOn een compleet najaar programma aan, exclusief voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan in Oost-Nederland. Het aanbod vindt wekelijks plaats in de periode van 13 september t/m 24 november 2023.

We bieden je een aanbod van 11 online workshops, inspiratiesessies en spreekuren en 1 live workshop in de bibliotheek. Alle activiteiten zijn interactief, duren maximaal 2 uur en worden begeleid door enthousiaste sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn.

Ontwikkel jezelf en meld je aan, deelnemen is kosteloos!

AANMELDEN

JobOn training:

Inzicht in je talenten

Wanneer

woensdag 11 oktober 2023

Aanvang

10:00 uur

Einde

12:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.