Wat staat er op het programma

donderdag 09 november 2023
event ,literair ,we all bee-long
Soeper Lekker - Tomatensoep

Soeper Lekker - Tomatensoep

Kookboekenweek
Aanvullende informatie:

In de Kookboekenweek kun je van maandag 6 tot en met vrijdag 10 november tussen 12.00-13.00 uur gezellig een kom soep komen eten bij Kulturhus Borne voor de speciale prijs van slechts €2,00. We nodigen heel Borne uit om een lekker hartverwarmend soepje te komen eten in de Kookboekenweek deze herfst. Elke dag volgens een ander recept van iemand van ons Kulturhusteam: per soep een nieuw gezicht uitgelicht 🙂 
Versgemaakt, met verse ingrediënten, uit onze eigen Kulturhus Keuken!

Donderdag 9 november is de soep van de dag: Tomatensoep.
Naar het recept van Janet Elshof, mediacoach bibliotheek Borne.

Janet: 

”Hallo!

Maak kennis met ‘mijn’ heerlijke tomatensoep…

Ik ben Janet Elshof, ik woon in Hellendoorn en ben getrouwd met Erwin. Samen hebben we twee kinderen, een zoon en een dochter, een hond, twee kippen, een paard met veulen en twee shetlanders.

Zo’n 20 jaar geleden maakte ik een carrière switch van werken bij een orthodontist naar het bibliotheekwerk. Vanaf april dit jaar werk ik in Borne als specialist nieuwe technieken. Dit houdt in dat ik me vooral bezighoud met het coördineren van de basislabs en de techniekworkshops. Ook mediawijsheid en digitaal burgerschap zijn onderdeel hiervan.

Mijn hobby’s zijn lezen, zingen, paardrijden, fotograferen en bezig zijn met de lokale geschiedenis. Ik jureer dressuurwedstrijden en organiseer deze ook voor mijn vereniging. Ik ben bestuurlijk actief bij de rijvereniging als secretaris en bij ons koor waar ik de pr verzorg.

Als het even kan gebruik ik voor de maaltijden verse producten. Zo ook voor de tomatensoep. Het is een soepie waar de hele familie dol op is! Ik hoop dat het smaakt!!”

 

Soeper Lekker - Tomatensoep

Kookboekenweek

Wanneer

donderdag 09 november 2023

Aanvang

12:00 uur

Einde

13:00 uur

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.