Wat staat er op het programma

zondag 16 april 2023
podium
Optreden Koor Cantabile

Optreden Koor Cantabile

Tijdens Borne op z'n Best
Aanvullende informatie:

Borne laat zich weer van zijn beste kant zien op zondag 16 april! En Koor Cantabile verzorgt een spetterend optreden in de Oude Kerk. Kom je naar ze luisteren? 

Over koor Cantabile
Cantabile is een enthousiast vrouwenkoor met 16 leden, dat haar oorsprong vindt in de Bornse muziekschool. Het koor bestaat inmiddels 35 jaar.

Het repertoire van Cantabile is divers, maar kan het beste omschreven worden als klassiek licht en licht klassiek. Van het religieuze Ave Verum of het Alleluia naar een Duits lentelied als Hörst du den Vogelsang of naar het Franse Plaisir d’Amour, het musicalstuk Any Dream of een mooie canon. Het repertoire is heel breed. Het koor geeft van tijd tot tijd kleine concerten. Aanvragen voor een concert op locatie zijn van harte welkom.

Cantabile staat onder leiding van dirigent Eleonora Volkert en wordt muzikaal begeleid door pianist Arie Kraak. Eleonora Volkert dirigeert niet alleen Cantabile, maar bijvoorbeeld ook het koor Enchanté uit Hof van Twente. Beide koren hebben al eens samen een kerstconcert verzorgd. Zie voor meer informatie over Eleonora Volkert op www.evoce.nl.

Optreden Koor Cantabile

Tijdens Borne op z'n Best

Wanneer

zondag 16 april 2023

Aanvang

13:45 uur

Einde

14:20 uur

Entree

Gratis

Zaal

Oude Kerk

Tickets bestellen is niet mogelijk.