Wat staat er op het programma

donderdag 06 april 2023
literair
Informatiebijeenkomst Leesclub

Informatiebijeenkomst Leesclub

Leesliefhebbers gezocht!
Aanvullende informatie:

Anjet Daanje, Esther Gerritsen, Peter Terrin… Heb jij ook zoveel auteurs op je leeslijst staan? Een leesclub is de perfecte manier om (meer) te gaan lezen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden om verdiepende gesprekken mee te voeren. Persoonlijk, en op de inhoud. Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia op 6 april in Bibliotheek Borne.

Leesclubs van Senia
Senia faciliteert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Senia versterkt handige leeswijzers, waardoor de boekbesprekingen al snel verdiepend zijn. Er zijn ruim 900 titels om uit te kiezen. Van literatuur tot geschiedenis, filosofie, kunst en andere non fictie genres.

Informatiebijeenkomst
Op donderdag 6 april om 14.00 uur is een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Borne (Markstraat 23). Iedereen die belangstelling heeft voor de leesclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. Graag vooraf aanmelden via Jolanda.klunder@senia.nl. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.

Tijd: 14.00 uur
Entree: Gratis
Aanmelden via: Jolanda.klunder@senia.nl

Informatiebijeenkomst Leesclub

Leesliefhebbers gezocht!

Wanneer

donderdag 06 april 2023

Aanvang

14:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Bibliotheek

Tickets bestellen is niet mogelijk.