Wat staat er op het programma

dinsdag 28 maart 2023
literair
Landelijke webinar ‘Kom in beweging met media’

Landelijke webinar ‘Kom in beweging met media’

Media Ukkie Dagen 2023
Aanvullende informatie:

Landelijke webinar ‘Kom in beweging met media’

Op 24 maart 2023 zijn de jaarlijkse Media Ukkie Dagen gestart. Een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2023 is ‘Balans: Bewegen met media’.

Het webinar op 28 maart (Kom in beweging met media) heeft als doel deelnemende ouders en grootouders te laten nadenken over de plek die media heeft in het leven van hun (klein-)kind. Is er sprake van balans en hoe zou voor hen het ideaal zijn?

Ook krijgen de deelnemers tips om meer balans aan te brengen en laten we zien welke media kinderen juist in beweging zetten (of wat je daar zelf voor kunt doen). Naast concrete tips wordt hen ook nog een spiegel voorgehouden, want hoe zit het met voorbeeld dat zij zelf geven? Is er sprake van balans, of willen zij ook iets veranderen?

Over Denise Bontje

Denise Bontje (@dmaakthetbont) is gespecialiseerd op het gebied van taal en mediaopvoeding én samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Aanmelden

Meld je aan via DEZE LINK voor het (landelijk) webinar op dinsdag 28 maart 2023. We duiken samen met Denise Bontje (Mediasmarties.nl) in het leven van jonge kinderen. Wat heeft een jong kind nodig? Hoe zorg je voor balans en voor voldoende beweging?

Om je op weg te helpen krijg je ook nog de Mediatips voor thuis mee (Kom in beweging met media!), vol verhalen om mee aan de slag te gaan samen met je (klein)kind.

Landelijke webinar ‘Kom in beweging met media’

Media Ukkie Dagen 2023

Wanneer

dinsdag 28 maart 2023

Aanvang

20:00 uur

Einde

21:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.