Wat staat er op het programma

zaterdag 11 februari 2023
podium
Muziekcafé
zaterdag 11 februari 2023
podium
Muziekcafé

Muziekcafé

Met Loft en New Colours
Aanvullende informatie:

Voor deze editie van het Muziekcafé hebben we het genoegen om te mogen luisteren naar de muziek van LOFT en New Colours!

LOFT
LOFT timmert al jaren aan de weg en heeft begin 2023 een complete gedaantewisseling ondergaan. Met Edwin Courant en Freddy Willems op gitaar, Ton Verhoeven op toetsen, Bert Leloux op drums en Erik Schott op bas, ligt er een stevig fundament waar Tonnie Riethorst, afgewisseld aangevuld door Freddy Willems, hun vocalen op loslaten.

Deze muzikanten hebben allemaal hun sporen al lang verdiend in de muziek. Is het niet in Twente, dan wel in Gelderland en daarbuiten. Het repertoire bevat muzikale blokken van pop, rock, country en close harmony. Van de 60’s tot de 90’s, en wat nog meer aan mooie muziek voorbijkomt.

Voor elk wat wils, maar bovenal staan zij garant voor fijne, goede, herkenbare muziek.

New Colours
Deze blues- en rockband geeft een eigen inkleuring aan bekende nummers van de jaren 60, 70 en 80. Door het herkenbare repertoire wordt de luisteraar meegenomen naar de beleving van toen en daagt het uit om mee te zingen en te swingen. Saturday night, brown sugar, twilight zone, iedereen is van de wereld!

New Colours bestaat uit: Pieter Dillingh solo gitaar, Mirco Simons drum en zang, Hans Heerze bas en Dennis Westerhof gitaar en zang.

Jaarlijks speelt de band op Koningsdag in het centrum van Hengelo, wordt in november het Hengelo 60’ties revival event in Metropool aangedaan, een gig in café de Cactus, Black Piano in Vriezenveen en de Kroeg in Oldenzaal.

Muziekcafé
Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort.

Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. Vrije in- en uitloop.

Tijd: 20.00 uur
Entree: gratis

Muziekcafé

Met Loft en New Colours

Wanneer

zaterdag 11 februari 2023

Aanvang

20:00 uur

Entree

gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.