Wat staat er op het programma

zaterdag 14 mei 2022
podium
Muziekcafé

Muziekcafé

Djazz it Up!
Aanvullende informatie:

Muziek is constant in beweging en Djazz it up! volgt die ontwikkelingen. De ‘next generation’ muzikale talenten als Madeleine Peyroux, Amy Winehouse en Katie Melua staan nu aan het roer van die meest recente beweging waarbij het duidelijk is dat het hokjes denken voorbij is. Met veel lef, creativiteit en gemak doorbreekt deze nieuwe generatie bestaande muzikale grenzen zonder de jazztraditie te verloochenen. Ook Nederlandse talenten als Gare du Nord, Caro Emerald, Giovanca en Wouter Hamel storten zich in deze ontwikkeling. De playlist van Djazz It Up! staat vol met nummers van deze ‘next generation’ muzikanten.

Alle bandleden spelen al jaren live muziek in vele verschillende variaties. Van dixieland tot easy listening en van folk, pop tot rock. Zij zijn enthousiast aan de slag gegaan met dit ‘next generation’ repertoire. Zij voelen zich uitgedaagd door deze nieuwe muziek en ontdekken meer en meer hoe gevarieerd en dynamisch de nummers zijn opgebouwd.

Nanne Droste is de zangeres. Zij wordt begeleid door Ruud Nijhuis (gitaar), Harry v.d. Ven (keys), Geert Mentink (trombone), Philip Reijns (bas) en Richard Langeslag (drum).

Te zien en te horen in het muziekcafé.

Tijd: 20.00 uur
Vrije inloop, muziek en gezelligheid
Entree: gratis

Muziekcafé

Djazz it Up!

Wanneer

zaterdag 14 mei 2022

Aanvang

20:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Tickets bestellen is niet mogelijk.