Wat staat er op het programma

zaterdag 11 maart 2023
podium
Muziekcafé Borne

Muziekcafé Borne

The Wurlitzers
Aanvullende informatie:

Op zaterdagavond 11 maart trakteren The Wurlitzers iedereen die van fijne Rock ’n Roll en van lekker dansen houdt op een gezellig muziekfeestje in het Kulturhus van Borne. Dat wordt dus vast en zeker een fijn avondje vol stampende ‘Golden Oldies’ met een dikke knipoog naar de jaren ‘60 en ‘70.

Even voorstellen: The Wurlitzers is een echte streek-coverband (omgeving Deventer), die al weer heel wat jaren Rock ’n Roll uit de jaren 60 en 70 speelt. Zij willen zich heel graag laten horen in Borne, want juist dáár komt hun kersverse nieuwe gitarist, Edwin Courant, vandaan. Ook hun bassist Jos Polak is voor The Wurlitzers een splinternieuwe aanwinst. In deze nieuwe bezetting zijn ze hard aan het oefenen geslagen en nu dus extra gebrand op een fijn optreden.

Op het repertoire staan natuurlijk bands als de Rolling Stones, The Beatles, en de Kinks. Maar ook Tina Turner, The Free, Van Morrison en Janis Joplin.

Dus aarzel niet en kom naar het Kulturhus Borne om weer eens lekker uit je bol te gaan. Dansen maar!

Meer informatie over De Wurlitzers is te vinden op Facebook.

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren.

Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

Muziekcafé Borne

The Wurlitzers

Wanneer

zaterdag 11 maart 2023

Aanvang

20:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.