Wat staat er op het programma

zaterdag 21 oktober 2023
podium ,we all bee-long
Muziekcafé Borne
zaterdag 21 oktober 2023
podium ,we all bee-long
Muziekcafé Borne

Muziekcafé Borne

New Colours & The Days After
Aanvullende informatie:

Het is weer genieten van mooie muziek en gezelligheid in het Muziekcafé Borne. Dit keer wordt de muziek verzorgd door 2 bands; New Colours & The Days After.

New Colours
Deze blues- en rockband geeft een eigen inkleuring aan bekende nummers van de jaren 60, 70 en 80. Door het herkenbare repertoire wordt de luisteraar meegenomen naar de beleving van toen en daagt het uit om mee te zingen en te swingen. Saturday night, brown sugar, twilight zone, iedereen is van de wereld! New Colours bestaat uit: Pieter Dillingh solo gitaar, Mirco Simons drum en zang, Hans Heerze bas en Dennis Westerhof gitaar en zang. Jaarlijks speelt de band op Koningsdag in het centrum van Hengelo, wordt in november het Hengelo 60’ties revival event in Metropool aangedaan, een gig in café de Cactus, Black Piano in Vriezenveen en de Kroeg in Oldenzaal.

The Days After
The Days After bestaat net een jaar. Ze spelen diverse nummers uit de 60’s, 70’s maar ook met uitstapjes naar de 80’s en 90’s. The Days After speelt herkenbare muziek die uitnodigt om mee te zingen en te dansen!

The Days After bestaat uit  Jan Griemink op drums, basgitaar (importtukker) Tom Kuyper, keys Patricia Flanagan, gitaristen Ronald van Raaphorst en Herman Riekhoff, vocalisten Agnes Riekhoff en Janneke Oostenenk.

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

Muziekcafé Borne

New Colours & The Days After

Wanneer

zaterdag 21 oktober 2023

Aanvang

20:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.