Wat staat er op het programma

zaterdag 21 oktober 2023
podium ,we all bee-long
Muziekcafé Borne
zaterdag 21 oktober 2023
podium ,we all bee-long
Muziekcafé Borne

Muziekcafé Borne

Backroad & New Colours
Aanvullende informatie:

Backroad
Backroad is een coverband uit Twente, opgericht eind 2019 en bestaat uit zes bandleden. Zij spelen covers van de leukste klassiekers uit het rockgenre. Zij gaan voor veel plezier maken en lekker rocken. Op drum Anton Helle, bas Sandra Boots, gitaar Johan Coes, gitaar en zang Frank Kollenhof, zang Emma Schapelhouman en Carmen Assink. 

New Colours
Deze blues- en rockband geeft een eigen inkleuring aan bekende nummers van de jaren 60, 70 en 80. Door het herkenbare repertoire wordt de luisteraar meegenomen naar de beleving van toen en daagt het uit om mee te zingen en te swingen. Saturday night, brown sugar, twilight zone, iedereen is van de wereld! New Colours bestaat uit: Pieter Dillingh solo gitaar, Mirco Simons drum en zang, Hans Heerze bas en Dennis Westerhof gitaar en zang. Jaarlijks speelt de band op Koningsdag in het centrum van Hengelo, wordt in november het Hengelo 60’ties revival event in Metropool aangedaan, een gig in café de Cactus, Black Piano in Vriezenveen en de Kroeg in Oldenzaal.

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

Muziekcafé Borne

Backroad & New Colours

Wanneer

zaterdag 21 oktober 2023

Aanvang

20:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.