Wat staat er op het programma

zaterdag 09 december 2023
podium ,we all bee-long
Muziekcafé Borne
zaterdag 09 december 2023
podium ,we all bee-long
Muziekcafé Borne

Muziekcafé Borne

Djazz It Up & LOFT
Aanvullende informatie:

Djazz it Up!
Muziek is constant in beweging en Djazz it up! volgt die ontwikkelingen. De ‘next generation’ muzikale talenten als Madeleine Peyroux, Amy Winehouse en Katie Melua staan nu aan het roer van die meest recente beweging waarbij het duidelijk is dat het hokjes denken voorbij is. Met veel lef, creativiteit en gemak doorbreekt deze nieuwe generatie bestaande muzikale grenzen zonder de jazztraditie te verloochenen. Ook Nederlandse talenten als Gare du Nord, Caro Emerald, Giovanca en Wouter Hamel storten zich in deze ontwikkeling. De playlist van Djazz It Up! staat vol met nummers van deze ‘next generation’ muzikanten.

Alle bandleden spelen al jaren live muziek in vele verschillende variaties. Van dixieland tot easy listening en van folk, pop tot rock. Zij zijn enthousiast aan de slag gegaan met dit ‘next generation’ repertoire. Zij voelen zich uitgedaagd door deze nieuwe muziek en ontdekken meer en meer hoe gevarieerd en dynamisch de nummers zijn opgebouwd. Nanne Droste zingt en wordt begeleid door Ruud Nijhuis (gitaar), Harry v.d. Ven (keys), Geert Mentink (trombone), Philip Reijns (bas) en Richard Langeslag (drum).

LOFT
LOFT timmert al jaren aan de weg en heeft begin 2023 een complete gedaantewisseling ondergaan. Met Edwin Courant en Freddy Willems op gitaar, Ton Verhoeven op toetsen, Bert Leloux op drums en Erik Schott op bas, ligt er een stevig fundament waar Tonnie Riethorst, afgewisseld aangevuld door Freddy Willems, hun vocalen op loslaten.

Deze muzikanten hebben allemaal hun sporen al lang verdiend in de muziek. Is het niet in Twente, dan wel in Gelderland en daarbuiten. Het repertoire bevat muzikale blokken van pop, rock, country en close harmony. Van de 60’s tot de 90’s, en wat nog meer aan mooie muziek voorbijkomt.

Voor elk wat wils, maar bovenal staan zij garant voor fijne, goede, herkenbare muziek.

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

Muziekcafé Borne

Djazz It Up & LOFT

Wanneer

zaterdag 09 december 2023

Aanvang

20:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.