Wat staat er op het programma

zaterdag 17 februari 2024
podium
Muziekcafé Borne
zaterdag 17 februari 2024
podium
Muziekcafé Borne

Muziekcafé Borne

The Shadolds & Reborne
Aanvullende informatie:

Reborne
De bezetting van Reborne bestaat uit een mix van vrienden die in hun kinderjaren al met elkaar optrokken, en bekenden die in hun jeugd hun gezamenlijke passie deelden voor muziek. Deels samen, maar ook afzonderlijk hebben ze op menig podium gestaan in uiteenlopende formaties met diverse muziekstijlen.

Na jaren van betrekkelijke rust, was een ontmoeting op een terras in Borne de aanleiding om weer eens ‘wat te gaan doen’. Dat resulteerde in een ‘Good times musicgroup’, een band waarin plezier in het maken van lekkere muziek voorop staat. Nummers uit de jaren 60 en 70 vormen de basis van het repertoire. Ook hier wisselen de stijlen zich af in nummers van onder meer The Beatles, Crosby Stills Nash, Neill Young, The Eagles, CCR, Rick Nelson en dr. Hook. Dit alles in een eigen arrangement met voornamelijk akoestische begeleiding en een voorkeur voor meerstemmige zang.

The Shadolds
Terug van weggeweest: The Shadolds! Sinds 2010 dè Shadows tribute band uit Twente. Zij vertolken de beste nummers die ooit hits waren in de jaren ‘50 en ’60, waaronder Apache, FBI, KonTiki, Wonderful Land en meer. Daarnaast veel repertoire van Cliff Richard & The Shadows en andere nummers die in de jaren 50 en 60 populair waren. Omdat vrijwel iedereen deze nummers kent is een optreden van de Shadolds een feest van herkenning en altijd een succes.

De band bestaat uit: Leadgitarist Andy Engbersen, gitarist/basist en zanger Bert Eilerts , toetsenist en zanger Felice Robers,  gitarist/bassist en zanger Maarten Hozee, drummer Willy Eggink.

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

Muziekcafé Borne

The Shadolds & Reborne

Wanneer

zaterdag 17 februari 2024

Aanvang

20:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.