Wat staat er op het programma

zaterdag 23 maart 2024
podium
Muziekcafé Borne
zaterdag 23 maart 2024
podium
Muziekcafé Borne

Muziekcafé Borne

Powerfactory & Butterfly
Aanvullende informatie:

Powerfactory
PowerFactory is een ‘Classic Rock’ coverband uit het oosten van het land. De band bestaat uit vijf door de wol geverfde muzikanten; Erwin (zang), Bram (gitaar), Frits (gitaar), Salmon (bas), en Willem (drums). Met een lekker herkenbaar repertoire ‘rocken’ ze erop los en maken ze van iedere gelegenheid een feest.

Powerfactory brengt nummers van o.a. Earring, ZZ-top, Cream, Brian Adams, Steve Miller, Herman Brood, Foofighters, U2, Nirvana, etc, etc.

Butterfly
Deze band speelt de muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Door het herkenbare repertoire wordt de luisteraar meegenomen naar de beleving van toen en daagt het uit om mee te zingen en te swingen.

Butterfly bestaat sinds de late jaren zestig. Van schoolband op de Aloysius-ULO in Enschede tot vaste deelnemer aan de grote Textielbeatfeesten. De naamgever van de band is één van de mooiste Hollies elpees uit 1967. Naast een uitgebreid sixties repertoire speelt Butterfly ook muziek uit latere periodes waarbij het accent ligt op de vocalen, maar waar ook instrumentaal het nodige gebeurt. De muziek van oa  The Beach Boys, The Beatles,  Electric Light Orchestra, The Eagles, The Shadows, The Byrds, Crosby Stills Nash & Young en The Little River Band maken deel uit van het brede repertoire.

Butterfly bestaat uit zeven muzikanten: Marcel Slot (zang en gitaar), Rob Huijsman (zang en gitaar), Ton Völker (zang en percussie), Dick Dijkstra (basgitaar en zang), Bert ten Boske (sologitaar), Chris Hofman (keyboard en zang), Fred Odink (drums).

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

Muziekcafé Borne

Powerfactory & Butterfly

Wanneer

zaterdag 23 maart 2024

Aanvang

20:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Foyer

Tickets bestellen is niet mogelijk.