Wat staat er op het programma

zondag 24 oktober 2021
event
Muziekcafé Festival Dag 2

Muziekcafé Festival Dag 2

Kulturhus Borne
Aanvullende informatie:

Nu de beperkingen vanwege de pandemie zijn opgeheven pakt het Muziekcafé Borne de draad weer op. Het was lange tijd stil. Veel te lang. Bands staan te popelen om hun muziek weer voor publiek te mogen spelen. Muziekliefhebbers zijn het streamen, gratis of betaald, meer dan zat.

Er kan en mag weer worden gekletst, gelachen, gedanst, meegezongen!

Om zoveel mogelijk muzikanten en zangers een podium te bieden wordt de herstart gevierd met een 2-daags muziekcafé festival op zaterdag 23 en zondag 24 oktober in de foyer van het Kulturhus Borne.

Op zondag 24 oktober treden de volgende bands op:

  • And Friends (luistermuziek)
  • V-Street
  • Butterfly
  • Power factory
  • LOFT

Alle bands treden ongeveer 45 minuten op waarna 15 minuten pauze en podiumwisseling. Het programma begint om 14:00 uur en duurt tot ca 19:30 uur. Zoals altijd is de entree gratis en is er vrije in- en uitloop.

Na dit twee-daagse evenement wordt het Muziekcafé weer regelmatig georganiseerd. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren.

We gaan beginnen!

Entree is gratis. Bij de eerste keer binnenkomen wordt er om je coronatoegangsbewijs + ID gevraagd. Bij een groen scherm krijg je een stempel op je hand. Hiermee kan je de rest van de dag vrij in- en uitlopen.

 

Muziekcafé Festival Dag 2

Kulturhus Borne

Wanneer

zondag 24 oktober 2021

Aanvang

14:00 uur

Entree

€ 0,00

Zaal

Noaberhood - Foyer

Boek nu je ticket(s)!