Wat staat er op het programma

maandag 18 oktober 2021
podium
Nieuwe kleren - 4 tot 8 jaar

Theaterduo Aangewaaid
Aanvullende informatie:

Nieuwe kleren is een voorstelling gebaseerd op het boek Pelle’s nieuwe kleren. Een voorstelling met veel wol en een vleugje geschiedenis. Kleren kopen is de normaalste zaak van de wereld, de winkels hangen er vol mee. Hoe ging dat vroeger eigenlijk en wat heeft een schaap daarmee te maken? Een voorstelling waarin het proces van wol tot kleding op een leuke manier wordt verbeeld.

Voor kinderen van 4-8 jaar.
Deelname is gratis.
Opgave vooraf is verplicht, dit kan via: bieb@kulturhusborne.nl
Locatie: kinderhoek bieb
Tijd: 14.00 uur
De voorstelling duurt 30 á 45 minuten, afhankelijk van de interactie met de kids.
Er is plek voor maximaal 30 kinderen. Bij veel enthousiasme (lees: meer aanmeldingen :-)) wordt de voorstelling nog een keer opgevoerd.

De voorstelling wordt aangeboden door het Borns Textiel Festival in het kader van Textiel Festival Twente.
Theaterduo Aangewaaid bestaat uit Debora ter Horst en Daniëlla van der Stelt (Oldenzaal).

Nieuwe kleren - 4 tot 8 jaar

Theaterduo Aangewaaid

maandag 18 oktober 2021

Aanvang

€ Gratis, aanmelden verplicht

Kinderhoek in de bieb

Tickets bestellen is niet mogelijk.