Wat staat er op het programma

donderdag 16 juni 2022
raad & daad
Omgaan met Stress

Omgaan met Stress

Met psychosociaal hulpverlener Liesbeth
Aanvullende informatie:

“Ervaar je veel stress (Corona e.a.), heb je moeite met veranderingen, voel je je down, kun je moeilijk loslaten of maak je een rouwproces door. Vind jij deze tijd van de wachtlijsten van de GGZ en andere praktijken voor psychische hulp ook zo lang en wil je alvast aan de slag met je depressieve gevoelens? Is jouw partner depressief en/of ben je mantelzorger en weet je niet meer hoe om te gaan met de moeilijke situatie?

Laten we samen kijken wat jou kan helpen om je weer beter te gaan voelen.

Kom langs op mijn gratis inloopspreekuur in de Spinnerij en/of maak een vrijblijvende afspraak bij mijn praktijk. Elke donderdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur zit ik, Liesbeth van den Hooven, in de Spinnerij (1e etage te bereiken via de trap naast de bieb).

Over mij

Sinds 2 jaar heb ik een eigen praktijk voor psychosociale hulpverlening. Ik help mensen graag om uit hun dal omhoog te klimmen en te werken aan zichzelf. Naast mijn werk als counsellor en coach werk ik als ervaringsdeskundige bij de Depressie Vereniging.

Mijn motto: ‘Het leven is mooi’ – ‘Vita Pulchra est’.

Ik ben gediplomeerd Stresscounsellor en heb aanvullende opleidingen gedaan op gebied van depressie en rouw. Als Register Counsellor ben ik aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) waardoor ik erkend wordt door de zorgverzekeraars en consulten vergoed worden uit de aanvullende zorgverzekering.

Voor meer informatie zie mijn website: www.vita-Pulchra-counselling.nl

Omgaan met Stress

Met psychosociaal hulpverlener Liesbeth

Wanneer

donderdag 16 juni 2022

Aanvang

15:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

De Spinnerij

Tickets bestellen is niet mogelijk.