Wat staat er op het programma

donderdag 17 maart 2022
literair ,raad & daad
Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Een goede eerste (online) indruk

Aanvullende informatie:

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk & Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers. De Walk & Talk van deze maand gaat over een goede eerste (online) indruk.

De laatste jaren is voor het werven van nieuwe medewerkers het gebruik van sociale media steeds populairder geworden. In deze online sessie leggen we je uit waar je op kunt letten als je een goede eerste (online) indruk wilt maken. We kijken daarbij vooral naar LinkedIn.

AANMELDEN EN KOSTEN

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande link of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

>>>>AANMELDEN

ONLINE DEELNEMEN
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

MEER ACTIVITEITEN
Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet voorjaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Een goede eerste (online) indruk

donderdag 17 maart 2022

Aanvang

Einde

Tickets bestellen is niet mogelijk.