Wat staat er op het programma

vrijdag 01 december 2023
literair
Open leesclub over Sonny Boy

Open leesclub over Sonny Boy

Heel Nederland Leest
Aanvullende informatie:

In november is het Heel Nederland Leest. Onder het motto ‘Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’, geven bibliotheken dit jaar ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee houdt op vrijdag 1 december een open leesclub in Bibliotheek Borne.

Tijdens de open leesclub gaan deelnemers met elkaar in gesprek over ‘Sonny Boy’. Wat vonden zij van het boek? Wat viel hen op? Heeft het nieuwe inzichten gebracht…? Het is leuk om te ontdekken dat de betekenis van hetzelfde boek voor iedereen anders kan zijn. De boekbespreking kan op elke manier gehouden worden. Plezier en openheid staan voorop.

Speciaal voor deelnemers heeft Senia een verdiepende leeswijzer gemaakt. Deze geeft praktische tips over hoe je een open leesclub kunt houden. Daarnaast bevat het achtergrondinformatie over ‘Sonny Boy’ en Annejet van der Zijl. Ook is een lijst met vragen en discussiethema’s opgenomen. Deelnemers krijgen de leeswijzer per e-mail toegestuurd.

De open leesclub is op vrijdag 1 december om 14:00 uur in Bibliotheek Borne (Marktstraat 23). Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via de button.

Doe mee en ontdek hoe leuk het is om samen met andere over boeken te praten!

Open leesclub over Sonny Boy

Heel Nederland Leest

Wanneer

vrijdag 01 december 2023

Aanvang

14:00 uur

Einde

16:00 uur

Kosten

€ Gratis, wel even aanmelden

Zaal

Schrijf je in!

Inschrijven voor Open leesclub over Sonny Boy

Heel Nederland Leest

Cursist