Wat staat er op het programma

zaterdag 18 december 2021
event
POPkwis 2021 - Jubileumeditie

POPkwis 2021 - Jubileumeditie

Met muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink
Aanvullende informatie:

Helaas, helaas gaan we de POPkwis van 18 december a.s., de jubileum editie, verplaatsen naar zaterdag 7 mei 2022. Dit uiteraard in overleg met Muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink. Gezien de huidige maatregelen (geen horeca na 20.00 uur, dus geen bier na 20.00 uur) en de oplopende besmettingscijfers en aankomende maatregelen, lijkt dit ons het beste.

Mei 2022 klinkt nog ver weg, maar we doen dit in de hoop dat alle corona-ellende dan toch echt een keer voorbij is. Teamcaptains hebben bericht gehad.

VOL! Aanmelden niet meer mogelijk. Laten inschrijven op de reservelijst wel.

Alweer de 10e editie van deze gezellige POPkwis!

Ook dit jaar organiseren de Bornse muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink en Kulturhus Borne weer samen de jaarlijkse POPkwis: op zaterdag 18 december. De opbrengst van de POPkwis gaat, zoals ieder jaar, naar een goed doel.

Op deze avond passeren alle denkbare muziekstijlen en muziekvragen de revue! Van muziek uit de jaren ‘60 tot en met muziek van vandaag. Muziekprofessor Herman laat zijn deelnemers graag hard werken maar heeft de kwis weer zo in elkaar gezet dat deze geschikt is voor elk niveau! En ook zal deze avond de live muziek niet ontbreken.

De zaal en kassa zijn geopend vanaf: 19.00 uur. De POPkwis start om 19.30 uur. De inschrijfkosten bedragen €31,50 per team. Een team bestaat uit maximaal 5 personen.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf maandag 6 september 00.01 uur door een mail te sturen naar reuring@kulturhusborne.nl
Vermeld bij je aanmelding het volgende:
– Teamnaam
– Namen teamleden
– Telefoonnummer

Nadat we je team hebben ingeschreven ontvang je van ons een betaallink. Deze is 24 uur geldig. Na betaling is je inschrijving definitief.

Let op: een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. We gaan natuurlijk voor een volle zaal met 40 teams. Maar mocht het tegen die tijd toch anders zijn: het moment van inschrijven bepaalt wie mee mag doen.

Let op: bij deze voorstelling werken we met de voorwaarde Checken voor Toegang. Vergeet dus niet je coronabewijs in de CoronaCheck app of het officiële printje met QR-code mee te nemen! Meer over Checken voor Toegang lees je hier. 

POPkwis 2021 - Jubileumeditie

Met muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink

Wanneer

zaterdag 18 december 2021

Aanvang

19:30 uur

Einde

23:00 uur

Entree

€ 31,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!