Wat staat er op het programma

vrijdag 07 oktober 2022
podium
Sombere Kinderen

Sombere Kinderen

Een vrolijke familieband
Aanvullende informatie:

Muzikaal, vrolijk, verrassend, humorvol, soms kwetsbaar, maar ook herkenbaar theater die jongeren een steuntje in de rug geeft onderweg naar een gelukkigere versie van zichzelf. Deze voorstelling wordt mede aangeboden door Zelfregieteam Borne!

Sombere kinderen is het verhaal van een gezin dat worstelt met de depressie van de dochter. Ze zoeken naar woorden om hun zielenroerselen te duiden, en naar de noten en de beat die daarbij horen. Moeder en vader praten en zingen veel. Dochter Piep zingt als een Frans fluistermeisje en zo ziet ze er ook uit. Met haar vrienden heeft ze voornamelijk contact via sociale media en met haar ouders is er geen contact. Al spelend komt het gezin erachter dat muziek elkaar verbindt. In Sombere Kinderen komen ze nader tot elkaar, niet met woorden, maar met muziek.

Veel jongeren vinden de woorden niet om te vertellen wat er met hen aan de hand is. Een op de vijf heeft moeite met leven, vaak al vanaf jonge leeftijd. Hun ouders moeten kiezen tussen koesteren en loslaten, praten en zingen, fluisteren en schreeuwen.

In Sombere Kinderen slaan de spelers met harde beats om zich heen. Alle populaire muziekstijlen vinden hun plek. Want stil blijven is geen oplossing.

Bekijk ook de trailer van Sombere Kinderen. 

Sombere Kinderen

Een vrolijke familieband

Wanneer

vrijdag 07 oktober 2022

Aanvang

20:00 uur

Einde

22:00 uur

Entree

€ 6,50

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Boek nu je ticket(s)!