Wat staat er op het programma

vrijdag 12 januari 2024
event
Sportgala Borne

Sportgala Borne

Aanvullende informatie:

BORNE – Liefst twintig kandidaten in zes categorieën maken vrijdag kans op de prijzen tijdens het Sportgala Borne. De onafhankelijke zevenkoppige jury maakt dan in het Kulturhus de namen van de winnaars bekend, nadat ze intensief de voordrachten van de selectiecommissie heeft beoordeeld.

Zowel bij de mannen als de vrouwen is de winnaar van vorig jaar opnieuw gegadigde voor het veroveren van de trofee. Motorcrosser Rick Elzinga heeft ook dit keer concurrentie van wegracer Joris Lentfert en krijgt in de persoon van G-hockeyer Ralph Esser in het Kulturhus een tweede tegenkandidaat.

Regerend titelhouder en rallyrijder Mirjam Pol moet het wederom opnemen tegen volleybalster Florien Reesink en treft in de wielrensters Wendy Oosterwoud en Marianne Vos nieuwe opponenten. Verder worden vrijdag de sportploeg, het jeugdteam, het sporttalent bij de jongens en dat bij de meisjes gekozen.

De sportman, sportvrouw en sportploeg mogen net als in voorgaande jaren een fraai beeldje in ontvangst nemen, dat wordt vervaardigd door de lokale beeldend kunstenaar Ruurd Hallema. De sporttalenten en het jeugdteam gaan met een mooie bokaal naar huis.
Tijdens de gala-avond in het Kulturhus worden op een groot scherm filmbeelden van de geselecteerde kandidaten getoond, geproduceerd door JW Videoproducties uit Borne.

Het officiële programma in het Kulturhus begint vrijdagavond om 19.30 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.00 uur. Het gala wordt geopend door Danceworkx, dat ook in de pauze nog een korte show verzorgt. Net als vorig jaar is weerman Dennis Wilt, in 2022 winnaar van Expeditie Robinson, de presentator van het Sportgala Borne.

Sportgala Borne

Wanneer

vrijdag 12 januari 2024

Aanvang

19:00 uur

Einde

22:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Geluksfabriek - Theaterzaal

Tickets bestellen is niet mogelijk.