Wat staat er op het programma

donderdag 09 november 2023
event
Start muziekluisterclub in Borne

Start muziekluisterclub in Borne

Aanvullende informatie:

Johann Sebastian Bach, Erik Satie, Louis Andriessen… Luister je graag muziek? En wil je meer te weten komen over componisten, genres en de muziekgeschiedenis? Sluit je aan bij een muziekluisterclub. Want met anderen naar muziek luisteren is leerzaam en verrijkend. Maak kennis met de luisterclubs van Senia op 9 november in Bibliotheek Borne.

Samen muziek luisteren
In een luisterclub beluister je dezelfde muziek en bespreek je deze samen. Elke luisterclub maakt jaarlijks een lijst met muziekstukken die het wil bespreken. Dit gebeurt aan de hand van door Senia zorgvuldig samengestelde muzieklijsten. Er kan gekozen worden uit een bonte schakering van componisten, beroemde muziekstukken, tijdperken en stijlen. Van de gekozen boeken ontvangen leden verdiepende leeswijzers die verdiepende besprekingen garanderen.

Informatiebijeenkomst
Maak op donderdag 9 november om 14.00 uur vrijblijvend kennis met de muziekluisterclubs van Senia in Bibliotheek Borne (Markstraat 23). Toegang is gratis en iedereen is welkom. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe muziekluisterclub opgericht. Graag vooraf aanmelden via Jolanda.klunder@senia.nl.

Start muziekluisterclub in Borne

Wanneer

donderdag 09 november 2023

Aanvang

14:00 uur

Entree

€ Gratis, wel even aanmelden via Jolanda.klunder@senia.nl

Zaal

Bibliotheek

Tickets bestellen is niet mogelijk.