Wat staat er op het programma

donderdag 10 maart 2022
event
Thema-avond Onbeperkt Borne

Thema-avond Onbeperkt Borne

Aanvullende informatie:

Op donderdag 10 maart, 19.30 uur wordt in het Kulturhus een thema-avond gehouden over meedoen in Borne als je een beperking hebt of een chronische ziekte.

Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen! Oók als je leeft met een beperking, in een rolstoel zit, blind of slechtziend, doof of slechthorend, of verstandelijk of psychisch beperkt bent.
Wil je meepraten en ons helpen om meedoen écht voor iedereen mogelijk maken? Meld je hier aan. Of stuur een mail naar deskundigenhandicapborne@gmail.com

De avond is bedoeld voor inwoners die zelf, of in hun gezin of familie beperkingen ervaren in het leven van alledag. Of het nu gaat over wonen, werken, onderwijs, vrije tijd en zelfstandig kunnen zijn. Voor deze thema-avond worden ook organisaties uitgenodigd die belangen behartigen of beroepsmatig actief zijn voor mensen met een beperking of chronische ziekte.

De thema-avond is een gezamenlijk initiatief van ervaringsdeskundige Marianne Stevelink en de raadsleden Mieke Visser (SP) en Marja Zandjans en Jan de Vries (GL/PvdA).

Hoe kunnen we Borne onbeperkt maken? Wat gaat al goed en wat kan beter? Op die vragen hopen we op 10 maart antwoorden te krijgen van een groot aantal ervaringsdeskundigen, ouders, mantelzorgers en vooral ook van jonge mensen. Hoe kijk jij naar jouw toekomst?

Thema-avond Onbeperkt Borne

Wanneer

donderdag 10 maart 2022

Aanvang

19:30 uur

Entree

€ Gratis - met aanmelden

Zaal

Tickets bestellen is niet mogelijk.