Wat staat er op het programma

zondag 08 oktober 2023
event
Tweedehands Kinderkledingbeurs

Tweedehands Kinderkledingbeurs

Herfst- en winterkleding
Aanvullende informatie:

Het is weer zover: de tweedehands kinderkledingbeurs! Deze editie staat in het teken van herfst- en winterkleding. Je kunt hier kleding kopen, maar ook verkopen. Lees je snel verder voor wat van jou van toepassing is?

Kopen

Ben je op zoek naar kinderkleding? Dan kun je bij de tweedehands kledingbeurs je slag slaan. Elke editie is er nette en mooie kleding te koop. Dus zorg dat je erbij bent! Nog even wat praktische informatie: er mag geen kinderwagen, buggy, boodschappentas of handtas mee de zaal in. We hebben tijdens het shoppen een bigshopper te leen. Aangekochte kleren krijg je mee in een plastic tas.

Verkopen

Wij organiseren 2x per jaar een tweedehands kinderkledingbeurs en 1x per jaar een tweedehands speelgoedbeurs.

Om je aan te melden voor deze beurzen kun je een mailtje sturen naar beurskulturhusborne@gmail.com. Je krijgt dan een inschrijfformulier per mail toegestuurd, waarna je een inschrijfnummer terugkrijgt. Op elk kledingstuk of speelgoed plak je een sticker of tape met hierop je nummer, kledingmaat en de prijs. Alles kun je dan in een krat of doos een aantal dagen voor de beurs inleveren en wij gaan het dat tijdens de beurs sorteren op tafels. Op de beurs dag kan iedereen langs de tafels lopen en meenemen wat hij/zij mooi vindt. Bij de kassa noteren wij alle nummers en bedragen en zo weten we wat je verkocht hebt.

Na de beurs doen we alle overgebleven kleding weer terug in de kratten of dozen en dan kun je dit een of twee dagen na de beurs weer ophalen samen met het opgebrachte geld. Je kunt er ook voor kiezen om de kleding te doneren aan een goed doel. Dit jaar gaat de kleding naar Eikiko.

Van de opbrengst van je verkochte kleren gaat 2/3 naar jou, als inbrenger, en 1/3 naar een goed doel binnen Borne.

Voor vragen stuur even een mailtje naar beurskulturhusborne@gmail.com

Tweedehands Kinderkledingbeurs

Herfst- en winterkleding

Wanneer

zondag 08 oktober 2023

Aanvang

11:00 uur

Einde

12:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Geluksfabriek

Tickets bestellen is niet mogelijk.