Wat staat er op het programma

vrijdag 04 maart 2022
raad & daad
Twents Inloopspreekuur

Twents Inloopspreekuur

Twentehoes elke maand in Kulturhus Borne
Aanvullende informatie:

Vanof vriejdag 4 meert is d’r elken eerstn vriejdag van de moand ‘n ‘inloopsprekuur’ biej ‘t Twentehoes. Wo’j iets weten oaver de Twentse sproake ? Lig ne umzetting oe zwoar in de maag? Of wo’j juust geern wat doon met de Twenste sproake, mer we’j nich hoo of a’j möt beginnen? Kom dan biej oons an tiedens ‘t ‘Inloopsprekuur Twents’ van half tien tot 12 uur. D’r zal d’r aait ene wean den oe wil helpen. Iej hooft nich te reserveren, iej könt zoo ankommen.

Wil je iets weten over de Twentse taal? Zit je met een vertaling? Wil je graag iets doen met de Twentse taal, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je juist zelf iets, wat je graag aan ons wilt laten zien? Kom dan langs tijdens het ‘Inloopspreekuur Twents’. Er is iemand aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Je hoeft niet te reserveren want je kunt gewoon binnenlopen.

Het Twentehoes biedt onderdak aan de Twentse taal en cultuur. Van voorlezen tot dialectmuziek, van streektaal in de zorg tot een dialectblad voor basisschoolleerlingen. In het Twentehoes leeft het Twents volop. Alle organisaties die zich met het Twents bezighouden, zijn hier van harte welkom.

Het Twentehoes zetelt in Kulturhus Borne, in het hartje van Twente. In de maand van de streektaal, maart 2022, start Twentehoes met een maandelijks inloopspreekuur. Elke 1e vrijdagochtend van de maand tref je iemand van Twentehoes achter de BlaBla Balie in de bibliotheek.

Twentehoes zit er van 9.30 tot 12.00 uur.

 

Twents Inloopspreekuur

Twentehoes elke maand in Kulturhus Borne

Wanneer

vrijdag 04 maart 2022

Aanvang

09:30 uur

Einde

12:00 uur

Entree

gratis

Zaal

Bla Bla balie in de bibliotheek

Tickets bestellen is niet mogelijk.