Wat staat er op het programma

vrijdag 19 november 2021
cursus & workshop
Walk & Talk training: Jouw netwerk is goud waard

Walk & Talk training: Jouw netwerk is goud waard

Online evenement
Aanvullende informatie:

Solliciteren wordt veel gemakkelijker wanneer je ‘bekend’ bent bij iemand in de organisatie waar jij aan de slag wilt. Maar wat als je daar niemand kent? Tijdens deze training leer je hoe je optimaal gebruik maakt van de mensen in jouw netwerk.

De kans is namelijk groot dat één van de mensen in jouw netwerk wél de juiste contactpersoon kent die jou een voorsprong kan geven ten opzichte van al die andere sollicitanten.

In de training, gegeven door Micha van de Water van Move Your Crowd, gaan we stap voor stap te werk. We bepalen wat je nu echt wilt, waar je dat zou willen doen en wie je daarbij zou kunnen helpen. Je gaat met een heldere boodschap de markt op en weet aan wie je welke vraag wilt stellen. Nu alleen nog zien dat jij de juiste persoon bent en zorgen dat anderen jou een mooie stap gunnen. Simpel toch?

Micha van de Water van Move Your Crowd heeft jarenlange ervaring in het mobiliseren van netwerken. Bereid je voor op een actieve, leuke en inspirerende workshop, waarin je zelf echt aan de slag moet. Benieuwd of jouw netwerk ook goud waard is? Meld je dan nu aan!

Aanmelden en kosten

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via DEZE link.

Walk & Talk training: Jouw netwerk is goud waard

Online evenement

Wanneer

vrijdag 19 november 2021

Aanvang

10:00 uur

Einde

12:30 uur

Entree

Gratis

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.