Wat staat er op het programma

donderdag 11 november 2021
cursus & workshop
Online webinar 'Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?'

Online webinar 'Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?'

Week van de Mediawijsheid
Aanvullende informatie:

In het kader van de Week van de Mediawijsheid (5 november t/m 12 november 2021) neemt Jacqueline Kleijer, mediapedagoog bij Bureau Jeugd en Media ouders in vogelvlucht mee in de uitdaging waar je als opvoeder voor staat in dit online tijdperk. ‘Wat doen jongeren online? Én wat doet dat met hen?’ Ouders krijgen praktische inzichten en opvoedingstips die zij meteen in de praktijk kunnen toepassen over schermtijd, gamen, online seksualiteit, cyberpesten. En hoe houd je alles in balans?

Meld je aan
Heb je kinderen in het voortgezet onderwijs? Meld je dan aan voor dit webinar. Je ontvangt praktische tips om het gesprek aan te gaan over het gedrag online. Ook is er voldoende ruimte voor vragen. Laat je inspireren! Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Week van de Mediawijsheid, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.

Wat: Een webinar met praktische tips over het mediagebruik van jongeren in het voortgezet onderwijs
Voor wie: Ouders van kinderen tussen de 12 en 18 jaar
Wanneer: Donderdag 11 november 2021 van 20 uur tot 21 uur
Hoe: Online webinar

Over Jacqueline Kleijer
Jacqueline Kleijer werkt Bureau Jeugd & Media, voor dit bureau geeft ze gastlessen, ouderavonden en trainingen aan professionals over mediawijsheid. Haar expertise is (online) seksualiteit, identiteit en beïnvloeding. Ze heeft een achtergrond in therapeutische jeugdhulp en als intensief ambulante gezinswerker. Jacqueline wordt ook regelmatig gevraagd in adviestrajecten voor scholen en gemeentes. En ze studeert ethiek.

Aanmelden kan via email: e.gerritsen@bibliothekentubbergen.nl
Belangrijk! Vermeld in de email je naam en telefoonnummer en dat het gaat om de webinar ‘Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?’ op 11 november. Daarna krijg je de link om deel te nemen in je mailbox.

Online webinar 'Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?'

Week van de Mediawijsheid

Wanneer

donderdag 11 november 2021

Aanvang

20:00 uur

Einde

21:00 uur

Entree

Gratis

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.