Wat staat er op het programma

woensdag 06 april 2022
literair ,raad & daad
Ontspannen en met plezier netwerken... Hoe dan?

Ontspannen en met plezier netwerken... Hoe dan?

Aanvullende informatie:

Netwerken is het nieuwe solliciteren. Het is belangrijk om het tijdens je banenzoektocht in te zetten. Netwerken is een vaardigheid die iedereen kan leren… dus jij ook! In deze interactieve workshop ontvang je tips en gaan we oefenen met de voorbereiding op een netwerkgesprek, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Je krijgt handvatten mee om actief aan de slag te gaan met netwerken, op een ontspannen manier die je plezier geeft.

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande link of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

>>>AANMELDEN

Ontspannen en met plezier netwerken... Hoe dan?

Wanneer

woensdag 06 april 2022

Aanvang

10:00 uur

Einde

12:00 uur

Entree

€ GRATIS. Aanmelden kan via de aanmeldlink in de tekst.

Zaal

Online

Tickets bestellen is niet mogelijk.