Wat staat er op het programma

dinsdag 27 september 2022
cursus & workshop
JobOn training: Het werkgelukspel

Aanvullende informatie:

Meer werkgeluk wil toch iedereen? In dit spel onderzoek je hoe jij je in een bepaalde loopbaansituatie meer kunt richten op geluk. Bijvoorbeeld in je huidige werk, in je zoektocht naar nieuw werk of in een sollicitatiegesprek. En alleen al door met elkaar te praten over geluk word je gelukkiger!

Wat gaan we doen?
Door het spel samen te spelen ontdek je nieuwe manieren om naar je eigen situatie te kijken, het opnieuw te voelen en er mee aan de slag te gaan. Zo kom je er op een speelse manier achter hoe je meer werkgeluk kunt gaan ervaren.

De JobOn workshops worden dit najaar verzorgd door Nathalie Sulman van Simplicity Coaching.

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via het inschrijfformulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten
Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaar programma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over werk-privé balans, het ontwikkelen van je soft skills, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens (onverwachte) sollicitatievragen.

JobOn training: Het werkgelukspel

dinsdag 27 september 2022

Aanvang

Einde

Schrijf je in!

Inschrijven voor JobOn training: Het werkgelukspel

Cursist

Voor welke activiteiten meld je je aan?